KontaktaiAtsiliepimaiParduotuvėsBendradarbiavimasForumas

Vyno gamyba

Alaus gamyba

Alkoholiniams gėrimams

Ąžuolinės statinės

Tabakas ir aksesuarai

Pirtims ir namams

Kitos prekės
PRIEDAI VYNO GAMYBAI - Fermentai sulčių išsiskyrimui didinti


NAUJIENA

Pektolitiniai fermentai tai natūralios baltyminės, organinės medžiagos labai panašios į neorganinius katalizatorius kurie plačiai naudojami vynininkystėje. Vaisių pektino (želatinos dalelės) būna rūgščiuose obuoliuose, agrastuose bei serbentuose kuris trukdo vyno skaidrėjimui, filtravimui ir stabilizavimui. Todėl rekomenduojama fermentų pagalba vaisių pektiną suskaldyti, kad užtikrintumėm gerą vyno gamybos procesą. Koncentruotas pektolitinis fermentas OPTIZYM – naudojamas baltųjų ir raudonųjų vynų gamyboje. Šis fermentas palengvina sulčių išsiskirimą iš uogų ar vaisių todėl padidėja išgaunamas sulčių kiekis ir žymiai palengvinamas mielių darbas. Naudojant OPTYZYM vynas geriau skaidrėja. Nenaudoti kartu su bentonitu ir vengti tiesioginio kontaktosu konservantais. Sudedamoji dalis: pektalozės fermentas Gamintojas: LAFFORT Prancūzija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Grynasis kiekis: 10g. DOZAVIMAS:2-5g./100ltr. Pakelio užtenka iki 500ltr. misos.
Pristatymas per 2 d.d.

OPTIZYM Pektolitinis fermentas 10g.

Kodas: 21400-10
Kaina: 4.30 Eur
Pirkti:


Krepšelis ID: 54.227.126.69
PrekėKiekisKainaSuma
Suma (Eur):0.00
Informacija
Tel. / faks.: (8 448) 50267
Darbo dienomis: 9 - 18 val.
El. paštas: plunge@medeja.lt
Mūsų partneriai
DĖMESIO
PARDUOTUVIŲ SAVININKŲ DĖMESIUI
Internetinė parduotuvė plečia savo veiklą ir ieškome atstovų visuose Lietuvos miestuose. Jei jūsų mieste dar niekas neprekiauja mūsų prekėmis galite tapti mūsų prekių atstovu. Savo partneriams siūlome geras bendradarbiavimo sąlygas, pastatome stendus prekių ekspozicijai, reklamuojame partnerių parduotuves savo el. parduotuvėje, apmokome pardavėjus.
TAPK MŪSŲ PARTNERIU!!!
 Copyright © 2004 - 2017 | Medėja | Powered by mzFOTO | Design by Tadas Marcinkevičius © 2013 | 0.026 s |