KontaktaiAtsiliepimaiParduotuvėsBendradarbiavimasForumas

Vyno gamyba

Alaus gamyba

Alkoholiniams gėrimams

Ąžuolinės statinės

Tabakas ir aksesuarai

Pirtims ir namams

Kitos prekės
Video Receptai

Labai atsiprašome,bet filmuotoje medžiagoje yra nedidelė klaidelė. Titruose, yra parašyta: "...po trijų parų". O skaityti reikėtų: "po trijų valandų" Atsiprašome dėl netikslumų.

 PATARIMAI

1)      Visą cukrų sudėkite per pirmąją savaitę nes vyno mielės būna aktyviausios būtent pirmąją savaitę.

2)       Užpildydami raugą vandeniu stenkitės išlaikyti vienodą vandens temperatūrą nes mielės bijo didelių temperatūros svyravimų.

3)      Neužplikykite vyno mielių nes vyno mielės prie aukštesnės kaip 35  ̊C sudega.

4)      Rauginant vyną stenkitės, kad nebūtų per žema aplinkos temperatūra (geriausia 20 - 24  ̊C) 

        (Atminkite, kad prie grindų visuomet vėsiau nei kambaryje).  

5)      Vynui išskaidrėjus stenkitės kuo greičiau atskirti nuosėdas. Laiku neatskyrus, jausis vyne mielių skonis.  

6)      Naudokite tiktai naujus, kokybiškus vyno kamščius butelių uždarymui.  

7)      Vynuogės ir erškėtuogės nemalamos ( uogų sėklos suteikia vynui kartoką skonį ). 

Krepšelis ID: 54.80.148.252
PrekėKiekisKainaSuma
Suma (Eur):0.00
Informacija
Tel. / faks.: (8 448) 50267
Darbo dienomis: 9 - 18 val.
El. paštas: plunge@medeja.lt
Mūsų partneriai
DĖMESIO
PARDUOTUVIŲ SAVININKŲ DĖMESIUI
Internetinė parduotuvė plečia savo veiklą ir ieškome atstovų visuose Lietuvos miestuose. Jei jūsų mieste dar niekas neprekiauja mūsų prekėmis galite tapti mūsų prekių atstovu. Savo partneriams siūlome geras bendradarbiavimo sąlygas, pastatome stendus prekių ekspozicijai, reklamuojame partnerių parduotuves savo el. parduotuvėje, apmokome pardavėjus.
TAPK MŪSŲ PARTNERIU!!!
 Copyright © 2004 - 2017 | Medėja | Powered by mzFOTO | Design by Tadas Marcinkevičius © 2013 | 0.038 s |